Min finaste tjej

Nu i morse va hon såå fin, lite för pigg men hon gjorde verkligen inget, Sköt inte ut några bogar eller drog in huvet och krullade ihop sig. 
Idag red jag dock ganska kravlöst och hon fick hoppa så hon blev glad och lycklig, ganska så många morötter försvann där också men det var värt det. 
 
Red på Pelhamet för ville inte riskera att hon var aldeles för pigg och glad så att jag inte skulle kunna hålla henne och då behöva sätta på gougen, vilket inte kändes som ett speciellt bra alternativ just idag, så pelhamet fick det bli och hon var ju skitpigg så är glad att jag tog det, för hon blir ju så himla känslig att hon tar minsta viktändring osv, så man behöver istortsätt bara krama lite med lillfingret för att hon ska svänga. 
Hade även ett spö ifall hon skulle få för sig att dumma sig, men det behövde jag som tur inte använda .
Hindrena kom upp till runt 110 och det hoppadde hon superlätt över, inga problem alls. Världens finaste är hon verkligen. 
 
 Hon kastade lite med huvet när hon inte fick springa iväg, man la man på benen lite extra där så slutade hon med det. Men  mamma trodde ett tag att jag höll för hårt i henne, vilket jag inte gjorde. Mjuk kontakt och små hjälper är det som funkar på pelhamet, annars blir hon sur, och det var ju det sista vi ville att hon skulle bli idag. Så nu borde hon tycka att det är lite kul att vara i ridhudet iaf. Man märkte på henne när det blev runt 1m att hon bjöd mer och tyckte att det var riktigt kul.
 
Sen så skulle mamma ta kort med kameran och kan ju bara säga att alla blev suddiga, det var en bild som inte var det och en som va okej men annars var resten suddiga, men aja, två bilder blev det iaf cx
Skev häst 2.0
 
Visa fler inlägg