VM

Hejsan, hela dagen har jag spenderat på Lugnet skidstadion och hejat massor. 3 milen var de stora loppet idag, och såklart hejade vi på Kalla. Som de flesta kanske vet ni så kom ju hon trea, med två norskor framför. Kan bara säga hur jävla fantastiskt alla tre åker. En norska åker in i stadion och den andra ut, vinkar till varandra. Sen kommer Kalla ett tag efter det. Två gånger trillade hon men lyckas endå ta brons. Jävligt starkt åkt där, när hon kom in på stadion blev det världens oväsen. Herregud asså, hela stadion skakade typ och det måste ha hörts över hela skidspåret. 

Efter loppet var slut så gick vi upp till toppen av "mördarbacken" och herre vad lång och brant den var, hur i helvete kommer dom upp där med skidor? Och som Johaug (stav) som åkte i över 17 km/h upp för den. Tror inte att jag skulle orka springa upp för den, inte i 17 km/h iaf😂

Vi såg även några som tävlade backhoppning, sjukt läskigt att se på. Det fanns de som hoppade över 125 meter. Ush altså, att de vågar?! Skulle aldrig få för mig att äns gå upp i ett sånt "torn". Nej fy fan. 
 
Här kommer en liten bildbom från idag.







Visa fler inlägg